ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ , ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΔΙΕΞΟΔΟΣ




<<«Μέχρι να φτάσουν οι φύλακες στο αντίσκηνο, περίπου 12 ώρες μετά τον θάνατό του Σομαλού πρόσφυγα, το πτώμα του ήταν περικυκλωμένο από τρωκτικά» περιγράφει η Έλενα Σμιθ στο ρεπορτάζ της από τη Χίο στον Guardian.
«Υπάρχει μόνο μια αλήθεια κι αυτή είναι πως τα στρατόπεδα στα ελληνικά νησιά είναι συνώνυμα του συνωστισμού και των απάνθρωπων συνθηκών. Οι άνθρωποι είναι εκτεθειμένοι σε καθημερινή βάση σε ποντίκια, σκουπίδια και βία. Στις κλινικές των νησιών συχνά μεταφέρονται παιδιά με σημάδια από δάγκωμα ποντικιών. Είναι ντροπιαστικό και αποκρουστικό να ζουν σε τέτοιες απαίσχυντες συνθήκες» σημειώνει στο ρεπορτάζ ο δρ Απόστολος Βεΐζης, Γενικός Διευθυντής της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης INTERSOS Hellas. ΑΠΟ LIFO>>

***
143.) Central Bank of Somalia with account no. 665822451 worth of $ 500, 000, 000, 000 sponsored by 20, 000 metric tons of gold time deposited with 4% per annum on January 1, 1966.


ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ...
***

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΩΣΥΝΑΤΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ -ΜΚΟ.ΙΚΟΙ.. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ. ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ...

ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ .

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ...
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ( ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ) ...
ΑΝΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...
ΠΟΙΟΙ ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΣΑΠΙΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΕΛΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ !!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!

<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ>>
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!! ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ !!!



<<Φίλες και Φίλοι

Ο ίδιος ο πολίτης που αποτελεί την βάση της δημόσιας διοίκησης έχει εντέχνως εδώ και πολύ καιρό παραγκωνιστεί από θεσμούς, φορείς και μηχανισμούς που στόχο έχουν να την/τον απομακρύνουν συνεχώς απο την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά. Η Ελλήνων Συνέλευσις για πρώτη φορά μέσω της δημιουργίας αυτόνομων και αυτοδιοικούμενων οργανισμών, απλών πολιτών, θέτει τις βάσεις της συλλογικής συμμετοχής στις αποφάσεις και στις δράσεις που συνθέτουν το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Γνωρίστε την Ελλήνων Συνελευσις και τι ακριβώς πρεσβεύει ακολουθώντας τις αναρτήσεις και τις ανακοινώσεις της επισημης σελίδας facebook του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων την Κεντρικής Περιφερειακής Διοίκησης Αττικης.

Link facebook : Ε.ΣΥ. - ΚΠΔΑ Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων - Home | Facebook

Με εκτίμηση,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (Κ.Π.Δ.Α)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: ΘΗΒΩΝ 321, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΤΚ.12244

Τηλ. Επικ.: 210 5449779

e-mail: dim.sxeseis.esykpda@gmail.com

Ωραριο Λειτουργίας:

10:00 - 21:00>>

ΠΗΓΗ https://esy-peristeriou.blogspot.com/

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διεύθυνση: ΘΗΒΩΝ 321, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΤΚ.12244

Τηλ. Επικ.: 210 5449779

e-mail: esy.perifereiaattikis@gmail.com

Ωράριο Λειτουργίας:

18.00 – 21.00 (ΔΕΥΤ-ΠΑΡ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ