ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Με εμάς τους Έλληνες θ 'αλλάξουν όλα!

 


"Θα νικήσουμε! Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε στην ανθρωπότητα και σε εσάς τους Έλληνες. Εδώ ξεκίνησαν όλα!!"


Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Ιολόγου Μπαγκντί Σουχαρίτ που ήταν καλεσμένος μαζί με τον Νομικό Φούλμιχ Ρέινερ στην εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα στο πάρκο Ελευθερίας στις 24/9/2022 και είχε σχέση με την πρόσφατη επιδημία.
Εδώ και τότε ξεκίνησαν όλα! Από εκείνους τους προγόνους μας εκείνης της περιόδου, με εκείνον τον λαμπρό πολιτισμό που έφερε στον πλανήτη μας αλήθεια, γνώση, επιστήμες, δημοκρατία, υψηλό πνευματικό επιπεδο! 
Τα ευρήματα που διαθέτουμε σήμερα, αν και ελάχιστα μπροστά στον πραγματικό όγκο και πλήθος όλων αυτών που συνέβησαν εδώ και τότε, μαρτυρούν όλα τα παραπάνω.

Πάνω από δύο δεκαετίες τώρα, ο αστροφυσικός Μάνος Δανέζης μιλαει για την νέα πολιτισμική επανάσταση που θα ξεκινήσει από την Ελλάδα.

Υπάρχει άνθρωπος σήμερα να μας πει ότι όλα πάνε μια χαρά;

Ότι ζούμε με ισότητα και δικαιοσύνη;

Με άξιες και αρχές;

Τι έχει απομείνει από εκείνον τον λαμπρό πολιτισμό;

Ποια αλήθεια και γνώση; ποια δημοκρατία και αρμονία;

Όλα τα πράγματα του βίου μας και της ζωής μας έχουν μετατραπεί και έχουν καταντήσει, να λειτουργούν σαν μια παρατημένη σκουριασμένη μηχανή που εκπέμπει βρωμερούς ρύπους!

Η ανθρωπότητα πνίγεται και ζητάει βοήθεια!

Αυτή είναι η τραγικη αλήθεια!

''Ειμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε στην ανθρωπότητα και σε εσάς τους Έλληνες. 
Εδώ ξεκίνησαν Όλα.''

Βαριά η κληρονομία. Βαριά στο μεγαλείο της, βαριά και στην δυσκολία της, όχι όμως ακατόρθωτη. Η αμερικανίδα εθνολόγος του περασμένου αιώνα Μάργκαρετ Μίντ είχε πει: "Μια μικρή ομάδα σκεπτόμενων και αποφασισμένων ανθρώπων μπορεί να αλλάξει τον κόσμο."

Και έτσι είναι! Στην χωρά μας έχει ήδη δημιουργηθεί αυτή ''η ομάδα''. Με ανθρώπους σκεπτόμενους και αποφασισμένους πολίτες ενεργοποιημένους και συντονισμένους στον ίδιο στόχο και σκοπό που είναι η εθνική μας ανεξαρτησία και η αποδοχή και όχι αποποίηση της σπουδαίας μας κληρονομίας.

Είναι η Ελλήνων Συνέλευσις!

Το υπέροχο δημιούργημα Ελλήνων Συνέλευσης δεν είναι κλειστή ομάδα αλλά ορθάνοικτη, με πόρτες ορθάνοικτες, και καλεί και προσκαλεί όλους τους Έλληνες πολίτες να περάσουν αυτές τις πόρτες και να λάβουν μέρος στον δύσκολο και ωραίο αγώνα, με άξιες και αρχές και μεγαλείο ψυχής, και -γιατί όχι- μπροστά στον παγκόσμιο πληθυσμό να είμαστε εμείς οι Έλληνες η 'μικρή ομάδα' που θα αλλάξει τον κόσμο, ξεκινώντας την νέα πολιτισμική επανάσταση!

Αυτό είναι το όραμα και σε μας έχει πέσει ο κλήρος να το υλοποιήσουμε! Τα εφόδια υπάρχουν και μας περιμένουν.

Όπως από εδώ και τότε ξεκίνησαν όλα, έτσι από εδώ και σήμερα θα ξεκινήσουν πάλι όλα!


Σύνταξη: Παπαγεωργίου Ελένη

Πηγή: esykpda.blogspot.com/2022/10/blog-post_1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ