ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03/08/2023 Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τις γνωστές παθογένειες που βιώσαμε για ακόμα ένα καλοκαίρι στη χώρα μας, έγινε πλέον αντιληπτή από όλους μας η έλλειψη κάθε έννοιας κράτους και κρατικού μηχανισμού και άρα η έλλειψη της ίδιας της ασφάλειας του πολίτη για την οποία πολύ καλά πληρώνει και φορολογείται.
Συνοψίζοντας τα γεγονότα παρατηρούμε τις τελευταίες εβδομάδες, ότι ο εξοπλισμός πυρόσβεσης στη χώρα μας είναι ανεπαρκής και απαρχαιωμένος, πρόβλημα γνωστό διαχρονικά σε όλες τις πολιτικές εξουσίες.
Ο σχεδιασμός και η αντιμετώπιση των πυρκαγιών ερασιτεχνικός, συνοψίζεται σε εκκενώσεις χώρων με καμία προσπάθεια πυρόσβεσης και μόνο στόχο την αποφυγή ανθρώπινων απωλειών.

Υπάρχει άραγε ικανή πολιτική ηγεσία να προστατεύσει τον πολίτη και το φυσικό του περιβάλλον?
Είναι εντελώς απαράδεκτο για μια χώρα που βρέχεται πανταχόθεν από θάλασσα να μην έχει τρόπους να σβήσει φωτιές.
Επιπλέον, τίθεται σοβαρότατο θέμα εθνικής ασφάλειας, όταν μια ολόκληρη Νατοϊκή αεροπορική βάση γίνεται παρανάλωμα πυρός σε καιρό ειρήνης.

Υπάρχει άραγε ικανή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να προστατεύσει τη χώρα;
Όλα αυτά γίνονται προφανώς με σκοπό την εμπέδωση της ανασφάλειας από τους πολίτες και της δημιουργίας φόβου ώστε να περάσουν πιο εύκολα τα σχέδια των οικονομικών ελίτ.
Παρατηρήσαμε μάλιστα ότι αδυνατούν οι άριστοι και εκλεκτοί να συμφωνήσουν σε μια κοινή γραμμή.
Είδαμε τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη να αναφέρει την κλιματική αλλαγή ως υπεύθυνη για τις πυρκαγιές που εξελίσσονται στη χώρα μας και τον υπουργό κλιματικής κρίσης κ. Κικίλια να αναφέρεται σε σκόπιμους εμπρησμούς.

Τι από τα 2 ισχύει τελικά;
Είναι όντως ανίκανη η πολιτική εξουσία του τόπου να παρουσιάσει ένα ομοιογενές αφήγημα ή είναι παιχνίδια σκοπιμοτήτων και εσκεμμένης προπαγάνδας για να αποπροσανατολίσουν τον πολίτη κρατώντας τον διαιρεμένο και άρα χειραγωγήσιμο?
Ως Ελλήνων Συνέλευσις καταδικάζουμε τον συνεχόμενο βιασμό φύσης και ανθρώπων καθότι ο άνθρωπος είναι άμεσα συνδεδεμένος με τη φύση του και το περιβάλλον του. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να το παραβιάζει για οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα.

Καταδικάζουμε την διαίρεση των πολιτών σε οποιαδήποτε μορφή και έκφανσή της. Καταδικάζουμε οτιδήποτε είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση μας.
Προτεραιότητα της Ελλήνων Συνέλευσις είναι η προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος του κάτι που είναι προαπαιτούμενο για την ύπαρξη και δημιουργία αρμονικής πολιτείας.

ΕΚ ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Α.Π.
 ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


ΠΗΓΗ:

esypeloponnisou.wordpress.com/2023/08/05/deltio_typoy230803/?fbclid=IwAR2A0Cwo5sK9jxvuzRUim2E_14_hfUZlFsTDCR1p2SVtnzZdaETweVXy6SM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ